⭐️ Wij gaan van start! ⭐️

Wij willen graag kinderen met kinderkanker een hart onder de riem steken. We starten daarom met een rijdende vrachtwagen met daarop duizenden foto’s van kinderen. Kinderen die begaan zijn met het lot van kinderen met kinderkanker. Kinderen met blije gezichten. Kinderen die ook vinden dat ieder kind een happy life verdient.


Daarom willen we u om hulp vragen!


Voor de donatie van €10,- sponsorgeld komt de portretfoto van uw kind op de vrachtwagen. Samen zorgen we dan voor een enorme opbrengt voor KiKa! Deze eerste vrachtwagen (oplegger) van de firma R&C Logistiek B.V. zal 1 jaar lang dagelijks rijden van Bergeijk naar Osnabrück via Eindhoven, Nijmegen, Apeldoorn, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. 

Stichting Happy.kidz zorgt er dan voor dat uw kind op onze vrachtwagen meestrijdt tegen deze vreselijke ziekte. 

We starten met 1 vrachtwagen, maar hoe gaaf zou het zijn als we meer vrachtwagens rond kunnen laten rijden? We willen graag landelijke bekendheid en zouden het erg op prijs stellen als u deze campagne op school en via social media zou willen delen.


We zijn tevens op zoek naar bedrijven die aan deze grote campagne mee willen werken. Willen jullie uw steentje bijdragen aan KiKa? We zijn oa op zoek naar sponsoren voor de bestickering, marketing, verspreiding, fotografie, website. 


Kleine moeite, groot gebaar. Samen staan wij sterk voor KiKa. Samen zorgen wij voor Happy.kidz!


Interesse?

Om de gewenste foto op de vrachtwagen te plaatsen kunt u 10 euro doneren via onderstaande knop. U kunt veilig met iDeal betalen.

Instructie:

  • Uw foto mag maximaal 5 GB groot zijn.
  • Wilt u meerdere kids aanmelden? Dan graag stuk voor stuk uploaden.
  • Na betaling dient u de foto nog te uploaden hieronder.
  • Geef bij het uploaden van de foto in het bericht aan onder welke naam de betaling is gedaan. Let dus even extra op indien u een e/o rekening hebt met uw partner (geef dan uw meisjesnaam op).
  • U krijgt altijd binnen een week bericht van ons dat we uw gegevens in goede orde hebben ontvangen, is dit niet zo? Mail dan even naar ons.

Geef vervolgens uw informatie door met behulp van onderstaand formulier